divendres, 6 de juny de 2014

Dóna la Nota

Avui ens hem fet sentir, hem Donat la Nota, i és que avui l'Escola Mercè Rodoreda hem sortit al pati a cantar la cançó Mirall de Pau per dir que volem que la música es quedi a l'escola. Us felicito a tots per cantar tant bé i tan alt per a que tothom pogués sentir com ens agrada la música. Gràcies!!!

I aquí teniu la notícia que han donat al Telenotícies Migdia sobre el rebuig que ha creat que la música passi a ser optativa. Clica el logo i la podràs veure.

6 comentaris:

 1. Moltes gracies per compartir amb els de casa. Un gran blog i un gran video!!! :)

  ResponElimina
 2. La música per l´ànima es com la gimnàstica per al nostre cos.
  RAUL ORTEGA. 5è-B

  ResponElimina
 3. HOLA BON DIA JO CREC QUE TENEN QUE TREURE LA MUSICA PERQUE NO EDUCA PER CANTAR TENIM QUE ANAR A UN CONSERVATORI .

  ResponElimina
  Respostes
  1. La música a l'escola no preten formar musics sinó dónar una cultura general sobre un fet que es manifesta a diari al seu entorn. La música no seveix només per cantar-la sinó que té un paper molt important en el desenvolupament de les persones, tan a nivell cognitiu com emocional. Educa en l’auto-disciplina i l’esforç, la sensibilitat, l’ordre, el treball en equip, l’exactitud, ajuda a desenvolupar la intel·ligència, la concentració, l’escolta, l’auto-estima, la sociabilitat i el gust per la feina ben feta. Tot això, sense tenir en compte que la música pot ser i és una àrea interdisciplinar (llengües, geografia, matemàtiques, història,...).

   Elimina
 4. Hola Maria soc la Sofia de 4tB
  y magrada molt y amb posa molt cuntenta que no desapareix la música de les escoles. La flauta la tenim que comprar britat?

  ResponElimina
 5. soc de 4t i es precios que tots estan cantant mirall de pau

  ResponElimina