dimarts, 11 de febrer de 2014

Tothom hi és comptat 6è

Des de Cantània ens proposen un repte. Ja que aquest any fa 25 anys de Cantània, estaria molt bé que en una de les cançons hi pogués participar tot el públic. I aquí és on hi entreu vosaltres. Us proposo que ensenyeu la cançó "Tothom hi és comptat" als vostres pares, mares, avis, avies, germans, germanes o qui vingui a veure-us actuar. Com més gent sapiga cantar-la, més patxoca farà.
Us deixo un vídeo fet per la Noemí Fernàndez que us pot ajudar en aquesta tasca!! Compto amb vosaltres, sé que ho fareu molt bé!!


2 comentaris:

  1. Gioacchino Rossini


    Adrian Alvarez 6eB

    ResponElimina
  2. et parlarem de mortadelo y filemón:Mortadelo i Filemó és una sèrie d'historieta humorística creada i desenvolupada per l'autor espanyol Francisco Ibáñez a partir de 1958, la més popular de les seves, i probablement de tot el mitjà a Espanya. Adscrita habitualment a l'escola Bruguera, ha gaudit a més de multitud d'adaptacions a altres mitjans.
    La sèrie va néixer amb el nom de Mortadelo i Filemó, agència d'informació, prenent com a base còmica la ficció de detectius i amb historietes d'1 a 4 pàgines. Des del principi els personatges protagonistes estaven definits: Filemó és un home colèric de dos pèls i és el cap i Mortadelo és un home alt i calb, amb nul sentit comú i capacitat de disfressar-se de qualsevol cosa.de aura y didac

    ResponElimina